U denkt aan een zwembad in uw tuin of in huis.

Een privé zwembad om te genieten en te onthaasten. Een vakantie in eigen tuin wordt mogelijk gemaakt.

Kortom een zwembad vol waterpret en ontspanning waar u jaren plezier van heeft.

Maar welk zwembad past bij u?

Er zijn een aantal vragen die u zich moet afvragen voor het aanleggen van een zwembad. Wilt u een binnen- of een buitenbad, welke vormgeving wilt u, welke werkzaamheden wilt of kunt u zelf doen. Wilt u een zwembad verwarming? Hoeveel geld wilt u er voor uitrekken?

Een eigen zwembad is allang geen droom meer.

Neem een duik in de weelde van ontspanning, en neem een duik in onze zwembadpagina…..

WOLTERS ZWEMBADEN verzorgt de aanleg van uw privé zwembad zonder uw wensen uit het oog te verliezen.

Tevens kunnen wij uw installatie onderhouden en waar nodig moderniseren of aanpassen.Warmtepompen, zonnecollectoren, automatische doseerapparaten en rollendek kunnen gemonteerd worden.

Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden.

WOLTERS ZWEMBADEN verzorgt de aanleg van uw privé zwembad zonder uw wensen uit het oog te verliezen. Tevens kunnen wij uw installatie onderhouden en waar nodig moderniseren of aanpassen.Warmtepompen, zonnecollectoren, automatische doseerapparaten en rollendek kunnen gemonteerd worden. Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Wie is Wolters Zwembaden

Wij zijn Eric en Desiré Wolters en wonen in Montfort. Wolters Zwembaden is ontstaan na jarenlang actief te zijn in de zwembad branche als medewerker. Door de jarenlange ervaring met name in folie lassen van zwembaden en het sleutelen aan de technische installaties er omheen ontstond door vele aanvragen het idee om zelf verder te gaan als zwembad bouwer.

Ons motto is service en kwaliteit want daar staan wij voor. Daardoor werken wij uitsluitend met producten die betrouwbaar zijn en hun kwaliteit bewezen hebben. Om deze reden beperken wij ons in de regel dan ook tot zwembaden. Jacuzzi en sauna kunnen wij wel leveren maar de exacte vakkennis ontbreekt.