Renovatie

Renovatie

Renovatie van bestaande zwembaden kunnen ook door Wolters Zwembaden worden uitgevoerd. Of het nu gaat om de folie in oude foliebaden of om beton/betegelde baden, die voorzien moeten worden van de gewenste zwembad folie. Uiteraard is het in dit geval verstandig te kijken naar de bijbehorende apparatuur, of dit nog aan de huidige eisen voldoet of dat dit ook aan vervanging of modernisering toe is. Het vervangen van de bestaande bovenrand door een strakke randtegel geeft vaak ook een verrassend effect. Wilt u hierover graag meer informatie neem dan contact met ons op.

D:DCIM100DICAMDSCI1259.JPG
D:DCIM100DICAMDSCI1260.JPG
D:DCIM100DICAMDSCI1904.JPG
IMAG0027
IMAG0028
IMAG0025
IMAG0026
D:DCIM100DICAMDSCI1845.JPG
filterkamer
WOLTERS ZWEMBADEN verzorgt de aanleg van uw privé zwembad zonder uw wensen uit het oog te verliezen. Tevens kunnen wij uw installatie onderhouden en waar nodig moderniseren of aanpassen.Warmtepompen, zonnecollectoren, automatische doseerapparaten en rollendek kunnen gemonteerd worden. Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Uitbreiding van huidige installatie

 

Wilt u de huidige installatie uitbreiden met een automatische afdekking, warmtepomp, automatisch chloor / PH systeem of met een UV-lamp dan kunnen wij u ook hier een goed advies en een helpende hand bieden.

Bij Wolters Zwembaden zijn alle werkzaamheden omtrent zwembaden uitvoerbaar, geen klus is ons te gek. Wij geven echter wel een eerlijke mening of de beoogde uitbreiding wel of niet rendabel is om uit te voeren.

http://Array