Soorten zwembaden

Wolters Zwembaden bouwt zwembaden in diverse uitvoeringen later hierover meer. Het grote voordeel van deze baden is dat je iedere gewenste maat kunt bouwen.

Als u overweegt een zwembad aan te laten leggen is het belangrijk alle informatie te verzamelen, daarna voor u zelf af te wegen wat u allemaal wilt en vervolgens door Wolters Zwembaden een offerte te laten opstellen. Laat u zich daarbij rustig leiden en voorlichten door onze vakkennis. Alle zwembaden kunnen uitgerust worden met een stenen randsteen zelfs niet gebruikelijk afmetingen en of radius kunnen wij op maat maken zodat deze past bij u zwembad.

Bouwkundige bad

Een bouwkundig zwembad is men niet afhankelijk van op voorhand vastgestelde diepte, grote en of vorm. In overleg met u kan Wolters Zwembaden een bad creëren die exact aansluit op u wensen.

Ook in deze bouwkundige baden hebt u een scala aan mogelijkheden om het u zelf zo aangenaam mogelijk te maken. Afdeksystemen, bijna altijd mogelijk, zoals Solar lamellen, die de zonnewarmte vasthouden of prachtige led verlichting, daarnaast kan het zwemgenot nog eens verhoogt worden met een jetstream. Ook een ingebouwde trap is mogelijk om maar een paar dingen te noemen.

Opzet bad

Tegenwoordig kunt u op iedere hoek van de straat opzetbaden kopen. Het is een uitstekende manier om het zwemmen in uw eigen tuin eens uit te proberen. Helaas hebben veel van deze zwembaden niet de capaciteit in huis om uw waterbeheersing goed te laten functioneren. Bij Wolters Zwembaden geven wij u graag advies wat wel en niet mogelijk is.

Wij gebruiken daarvoor de stalen baden. Deze baden kunnen geheel of gedeeltelijk worden ingegraven, waardoor een prachtig zwembad ontstaat. De bijgeleverde pomp/filterinstallatie houdt uw water volledig in conditie.

Polyester bad

Polyester baden kenmerken zich door hun hoogstaande kwaliteit, dus grote levensduur, hun prachtige vormgeving en hun bijna onbeperkte mogelijkheden betreffende de toe te passen techniek.

Het bouwen van een polyesterbad wordt vaak onderschat. Ook een monoblok wordt op een stevige betonbodem gezet en wordt rondom helemaal aangevuld met schuimbeton. Verder kunt u er alle mogelijke opties op nemen, van onderwater opgerolde afdeksystemen, tot ingebouwde massagebanken.

PPP Zwembad

Wolters Zwembaden bouwt zwembaden met PPP panelen, Blokit Stones of met de traditionele betonblokken daarnaast zitten Staalwand, houten en polyester zwembaden zowel als zelfbouw of door ons uitgevoerd in ons assortiment. Het grote voordeel van deze baden is dat je iedere gewenste maat kunt bouwen. Comfort Stones heeft het voordeel dat de isolatiewaarde optimaal is.

Informatie

Zoals u ziet bied Wolters Zwembaden een scala aan privé zwembaden aan. Dit om u een zwembad aan te kunnen bieden dat bij u persoonlijk past.

Neem contact met ons op voor advies op maat.